Monday, February 5, 2007

HYPE Roel&Harko Samenvatting 29-1 tm 2-2

-We hebben (audio/video) opnames gemaakt van telefoongesprekken met redacties van krant en nieuws TV (zie onze blogspot). Hier komt waarschijnlijk een interview uit met iemand uit de redacties van NOS, BN de Stem en waarschijnlijk RTLnieuws. Dit hebben we opgenomen nadat de Telegraaf erg ongeinteresseerd reageerde op ons project. We verwachtten dat de andere media ook zo zouden regaeren maar de meeste van hen verwezen ons naar 'de mail'. We hadden beetje gehoopt op telefoondiscussies (over hoe we de journalisitek dan wel kunnen controleren)maar dat zat er dus niet in. Wel word het moeizame proces duidelijk.
-We hebben van het Rode Kruis een boek ontvangen van 'genegeerde rampen' (met name natuurrampen). Evt. kunnen we 'nieuwsmakers' hiermee confronteren.
-AS Woensdag hebben we een interview met een PRman die kritiek heeft geuit in de TROUW op het 'hypen' van de klimaatsverandering omdat hypen het gevaar heeft dat de aandacht weer verdwijnt.
-We hebben nog steeds geen trailer/promotiemateriaal ontvangen van Universal Pictures (zie mailconversatie op onze blogspot).
-ALI B is bezig met een project en song ivb klimaatsverandering.

Zie meer: http://hype-klimaat.blogspot.com/

No comments: